MVP ο Πρίγιοβιτς στο ματς Κυπέλλου με τον Αήττητο

MVP ο Πρίγιοβιτς στο ματς Κυπέλλου με τον Αήττητο

Τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ανέδειξαν ως πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ, οι φίλοι της ομάδας για την εμφάνιση του στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων, όπου σημείωσε χατ-τρικ

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αδιάφορος, αλλά ούτε και υπερόπτης στα Σπάτα πριν από λίγα 24ωρα, και φιλοδώρησε με έξι τέρματα την ομάδα του Αήττητου. Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που μπήκε στο ημίχρονο να σημειώνει χατ-τρικ! Ο διεθνής Σέρβος killer του Δικέφαλου του Βορρά αναδείχθηκε μάλιστα από τον κόσμο της ομάδας ως ο άνθρωπος της αναμέτρησης (Fans’ Man of the Match) σε σχετική ψηφοφορία, ξεπερνώντας τον Νίκο Καρέλη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αήττητο Σπάτων στο Δημοτικό Στάδιο Στάδιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2018, δεν υποτίμησε τον αντίπαλό του, δεν επηρεάστηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο, πέτυχε έξι γκολ και σφράγισε την πρωτιά του ομίλου.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πετύχει το πρώτο του χατ τρικ με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Ο Πρίγιοβιτς με τα τρία τέρματά του έφτασε τα 18 τη φετινή σεζόν και τα 35 μέσα στο 2018, επίδοση που τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης, μαζί με τον Λουίς Σουάρες, πίσω μόνο από Μέσι, Ρονάλντο, Σάλαχ και Λεβαντόφσκι.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης οΠρίγιοβιτς συγκέντρωσε το 45,6% των ψήφων του κοινού, με τον Νίκο Καρέλη, που πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ με τον ΠΑΟΚ, να μένει στην δεύτερη θέση με 33,33%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ