Ατρόμητος : Επιστρέφει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ουγκράι

Ατρόμητος : Επιστρέφει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ουγκράι

Ο Ρόλαντ Ουγκράι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ρόλαντ Ουγκράι θα προλάβει το πρώτο ματς για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό να αναμένεται να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους στο παιχνίδι της Ριζούπολης τη μεθεπόμενη Τετάρτη (09/01).

Ο 25χρονος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται σε φάση σταδιακής επανένταξης στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Φυσικά, μεσολαβεί η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου ο Ουγκράι δεν πρόκειται να βρεθεί στην αποστολή του Νταμίρ Κάναντι.

Ο άσος του Ατρόμητου υπέστη βαρύ διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στις 14 του περασμένου Νοεμβρίου, όταν βρισκόταν στην αποστολή της εθνική Ουγγαρίας για τους αγώνες στο πλαίσιο του ομίλου της για το Nations League, στον οποίο βρισκόταν και η Ελλάδα. Τα ματς πρωταθλήματος τα οποία έχασε ο Ούγγρος είναι εκείνα με τον Ολυμπιακό, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Ο Αυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών ποντάρει στην επιστροφή του για να τονώσει την πεσμένη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ