Χωρίς Πρίγιοβιτς και Ακπόμ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Χωρίς Πρίγιοβιτς και Ακπόμ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο δικέφαλος του Βορρά στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή

Μετά από 17 μέρες διακοπής λόγω των εορτών, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει αύριο (8/1) την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση σήμερα (7/1) το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή για το παιχνίδι με τους Πατρινούς.

Η τελευταία μέρα προπονήσεων ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Στον περιορισμένο χώρο που είχε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας δούλεψε πάνω στην τακτική προπόνηση της μάχης της Πάτρας μέσα από διάφορες ασκήσεις και δίτερμα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Εβγέν Χατσερίντι ξεκίνησε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο και είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, πέρα το Βέρνμπλουμ ο οποίος είναι νοκ άουτ έως το τέλος της σεζόν. Εκτός μάχης τέθηκε και ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, λόγω ίωσης.

Απών θα είναι και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα έχει αύριο (8/1) συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα της μεταγραφής του (ή όχι) στην Αλ Ιτιχάντ.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το αυριανό (8/1) παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι οι:  είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης και Μπαλογιάννης.

Εκτός έμειναν επίσης οι Βιεϊρίνια, Μάτος, Ρέι και Γλύκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ