Ποδαρικό για ΠΑΟΚ στο 2019 με αντίπαλο την Παναχαϊκή

Ποδαρικό για ΠΑΟΚ στο 2019 με αντίπαλο την Παναχαϊκή

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας την ομάδα της Πάτρας στο πρώτο ματς των δύο για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι γιορτές και οι άδειες ανήκουν στο παρελθόν και μετά από τη διακοπή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει ποδαρικό στο 2019.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας την Παναχαϊκή στο πρώτο ματς των δύο για τους «16» του Κυπέλλου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει σε δύο εβδομάδες στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Πάτρα με απουσίες καθώς εκτός αποστολής έμειναν εκτός από τον τραυματία Βέρνμπλουμ (ο οποίος θα χάσει την υπόλοιπη φετινή σεζόν) και οι Βιεϊρίνια, Μάτος, Πρίγιοβιτς, Χατσερίντι, Ακπόμ, Ρέι και Γλύκος.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναι οι: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης και Μπαλογιάννης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει το σημερινό (8/1) ματς με τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κίτσιου, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα και Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ