Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ : Η κριτική των Ασπρόμαυρων

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ : Η κριτική των Ασπρόμαυρων

Κακός ο ΠΑΟΚ, γνώρισε την ήττα από την Παναχαϊκή με 2-1 στην πρώτη τους αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αδικαιολόγητα κακός απέναντι στην Παναχαϊκή, η οποία έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος και περισσότερη διάθεση και κέρδισε με 2-1 στην πρώτη τους αναμέτρησης για τους «16» του Κυπέλλου. Η ρεβάνς θα γίνει σε δύο εβδομάδες στην Τούμπα, αλλά αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Δικέφαλο στο Κύπελλο μετά 14 νίκες και μια ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο από την Παναχαϊκή καθώς έμοιαζε σα να μην κατέβηκε ποτέ να παίξει. Ήταν αγνώριστος και ακόμη χειρότερος από τις μέτριες εμφανίσεις πριν τις γιορτές.

Στο β’ μέρος ο Δικέφαλος πίεσε καλύτερα ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Καρέλη έχοντας έναν επιθετικό μονόλογο, αλλά μετά δέχθηκε άλλο ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα σε μια αμυντική ολιγωρία και έτσι έχασε με 2-1.

Πασχαλάκης: Στη φάση του πρώτου γκολ που δέχθηκε φέρει μερική ευθύνη, διότι αποκρούει μπροστά του την μπάλα στο πρώτο σουτ και την στρώνει στον Μπαστακό. Και στο δεύτερο ίσως μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση.

Βαρέλα: Μέτριο ματς, χωρίς να φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να κάνει και καμιά σπουδαία εμφάνιση.

Μαλεζάς: Δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο και ήταν φανερό ότι του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός. Έχει παίξει ελάχιστα φέτος.

Κίτσιου: Είχε διάθεση, αλλά το παιχνίδι δεν του βγήκε. Δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που θα ήθελε.

Τόσκα: Ότι επικίνδυνο έκανε η Παναχαϊκή, έγινε από την πλευρά του με τον Κυνηγόπουλο να τον κάνει ότι θέλει στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος έπαιξε και κεντρικός αμυντικός.

Μαουρίσιο: Έμοιαζε να κάνει αγγαρεία. Κι άλλες φορές έχει βρεθεί φέτος σε κακό βράδυ, όπως αυτό στην Πάτρα που ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δε βοήθησε ούτε ανασταλτικά, ούτε δημιουργικά.

Σάκχοφ: Κι αυτός δε φάνηκε πολύ και η παρουσία του δεν ήταν καταλυτική για να κυριαρχήσει ο ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή.

Ελ Καντουρί: Τους τελευταίες 2-3 μήνες είναι κάτω του μετρίου όποτε παίζει. Και όταν αγωνίζεται η προσφορά του είναι σχεδόν μηδενική. Γι’ άλλο ένα παιχνίδι ήταν αγνώριστος.

Ουάρντα: Είχε διάθεση, αλλά όχι ουσία. Μετά από μισή χρονιά στον ΠΑΟΚ ακόμη ψάχνει να βρει τον περσινό καλό του εαυτό. Και τελευταία παίρνει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Λημνιός: Ίσως ήταν συγκριτικά ο καλύτερος του ΠΑΟΚ. Είχε την ασίστ στο γκολ, πολλές κούρσες, αλλά του έλειψαν σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες τελικές προσπάθειες.

Καρέλης: Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και νωρίς είχε ένα καλό σουτ στο οποίο η μπάλα έγλειψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Μετά χάθηκε, μέχρι το γκολ που πέτυχε με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά ο ΠΑΟΚ. Έκανε μέτρια εμφάνιση γενικά.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Πέλκας: Μπήκε στο 66’ στη θέση του Ουάρντα. Δεν έκανε τίποτα ουσιαστικά για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο 73’ στη θέση του Μαλεζά. Ούτε κι αυτός φάνηκε. Δε βοήθησε καθόλου και ο αγωνιστικός χώρος.

Ζαμπά: Μπήκε στο 81’ αντί του Μαουρίσιο. Έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ