Μπαστακός : «Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Μπαστακός : «Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Παναχαϊκής κόντρα στον ΠΑΟΚ, Μιχάλης Μπαστακός, μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του κόντρα στην «καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» και τόνισε πως οι Πατρινοί ήταν ανώτεροι σήμερα.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Παναχαϊκής και εκ των κορυφαίων των Πατρινών στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, Μιχάλης Μπαστακός, μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας τους Ασπρόμαυρους καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και τονίζοντας πως η Παναχαϊκή ήταν ανώτερη σήμερα. Αναφέρθηκε δε στα διοικητικά προβλήματα, τα οποία «αφήνουμε έξω».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα της CosmoteTV:

«Σίγουρα παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κατά τη γνώμη μου, είναι μια ποιοτική ομάδα οι παίκτες έχουν πολλές εμπειρίες και ευρωπαϊκές παραστάσεις. Παρόλα αυτά, εμείς δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και ευτυχίσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι πιστεύω και κερδίσαμε δίκαια. Σίγουρα υπάρχουν διοικητικά προβλήματα, αλλά εμάς η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο, τα άλλα τα αφήνουμε απ’ έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ