Ράσταβατς : «Πετύχαμε και τους δύο στόχους μας»

Ράσταβατς : «Πετύχαμε και τους δύο στόχους μας»

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-0), ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για τους δύο στόχους της Ξάνθης στο ξεκίνημα του 2019, τονίζοντας πως οι Ακρίτες έδειξαν προετοιμασμένοι για τη συνέχεια της Super League.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για τους δύο στόχους της Ξάνθης στο ξεκίνημα του 2019, οι οποίοι και επιτεύχθηκαν, τονίζοντας πως οι Ακρίτες ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και έδειξαν προετοιμασμένοι για την επανέναρξη της Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία (0-0) με τους Ερυθρόλευκους για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Πολύ κρύο στην ηλιόλουστη Ελλάδα. Πριν το σημερινό αγώνα είχαμε βάλει δύο στόχους. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος και να ανταποκριθούμε κατάλληλα για το δεύτερό μας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Πετύχαμε και τους δύο στόχους. Είδατε ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι εναντίον μια πολύ καλής ομάδας και δείξαμε ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, τον Μπαριέντος: «Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του Μπαριέντος. Χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ