Εργοτέλης – ΟΦΗ 1-1 (vid)

Εργοτέλης – ΟΦΗ 1-1 (vid)

Η… οβίδα του Νάστου δεν έφτανε για να δώσει τη νίκη στον ΟΦΗ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με γκολ του Ιατρούδη στο 66' - Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό, που θα γίνει στο Γεντί Κουλέ.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς, ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο Γεντί Κουλέ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28’ με… οβίδα του Νάστου και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66’ με τον Ιατρούδη. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο οι παίκτες του Εργοτέλη ανέβηκαν, πίεσαν τους φιλοξενούμενους και έφτασαν στην ισοφάριση. Ένα παιχνίδι που είχε δυνατές μονομαχίες και δύο πολύ ωραία γκολ, με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού στο Γεντί Κουλέ.

Το πάνω χέρι ο ΟΦΗ, γκολάρα ο Νάστος

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Ο ΟΦΗ πίεζε ψηλά, γεγονός που δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους παίκτες του Εργοτέλη. Στο 20’ η ομάδα του Παπαδόπουλου απείλησε με τον Σάσι, αλλά το σουτ του Τυνήσιου απέκρουσε εύκολα ο Κατσιμήτρος. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Νάστος βρέθηκε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, ζύγισε το πόδι του και με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα των γηπεδούχων. Στο 44’ ο Εργοτέλης έφτασε μια ανάσα από το 1-1, αλλά ο Στρέζος φώναξε «παρών» και κράτησε το μηδέν.

Ισορρόπησε το ματς ο Εργοτέλης και ισοφάρισε

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Εργοτέλης πήρε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του ΟΦΗ. Στο 59’ ο Εφορντ μπήκε από δεξιά και σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Εφορντ, το έκανε στο 66’ ο Ιατρούδης. Ο Γιακούμπο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ιατρούδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Στρέζου και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στο 81’ ο Εργοτέλης έφτασε μια ανάσα από το 2-1, όταν ο Κούατενγκ τσίμπησε την μπάλα, σούταρε, αλλά ο Ποτουρίδης έκοψε την μπάλα, προτού πέρασε τη γραμμή. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης (64′ Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54′ Κούατενγκ)

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (78′ Κυριακίδης), Σάσι (45′ Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64′ Πέρσον)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ