Με πολλές ελλείψεις στη Λαμία ο Παναθηναίκός

Με πολλές ελλείψεις στη Λαμία ο Παναθηναίκός

Με πολλά προβλήματα πηγαίνει στη Λαμία ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση Κυπέλλου με την τοπική ομάδα.

Αποδεκατισμένος από την ίωση που έχει χτυπήσει τους ποδοσφαιριστές του, ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία για την αναμέτρηση του Κυπέλλου. Οι πράσινοι τελικά δεν ζήτησαν αναβολή της αναμέτρησης και θα ταξιδέψουν σήμερα στη Λαμία για το ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Ωστόσο στην αποστολή θα βρίσκεται ο προπονητής του Τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, ο οποίος αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας. Γιάννης Μπουζούκης, Αργύρης Καμπετσής, Βαγγέλης Οικονόμου και Βαγγέλης Θεοχάρης αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής με τον οργανισμό τους να είναι εξουθενωμένος από την ίωση.

Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 3-5-2. Κατά πάσα πιθανότητα ο Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Πούγγουρας θα είναι η τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Ο Ινσούα θα καλύψει την αριστερή πλευρά, με τον Κουλιμπαλί στη δεξιά. Χατζηγιοβάνης και Βέργος θα είναι στην επίθεση. Πιθανότητες να παίξει έχει και ο Εμανουηλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ