Μετανιωμένοι στον Κισσαμικό για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου

Μετανιωμένοι στον Κισσαμικό για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου

Ο Πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης, ζήτησε συγγνώμη για την ανακοίνωση κατά του διαιτητή Διαμαντόπουλου μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικός, έχοντας αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, είχε στραφεί με δηλώσεις του κατά του ρέφερι. Ωστόσο εμφανίστηκε μετανιωμένος στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία τον κάλεσε σε απολογία.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των κρητικών είπε:

«Η ανακοίνωση ήταν αποτέλεσμα συναισθηματικής αγανάκτησης. Είχε προηγηθεί μία σειρά λαθών, σε καμία περίπτωση εσκεμμένων, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε γιατί δεν προχώρησε η ομάδα σε επίσημη καταγγελία στην ΚΕΔ, προσθέτοντας πως: “Δεν είναι κακό να κάνετε παράπονα, αλλά όχι να εξατομικεύετε και να λέτε ο διαιτητής έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να νικήσει ο Παναθηναϊκός”.

Ο κ.Ροκάκης απάντησε ότι: “Ίσως χρησιμοποιήσαμε λάθος έκφραση. Δεν γράφτηκε σωστά, δεν την έγραψα εγώ την ανακοίνωση, αλλά το γραφείο Τύπου”.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άρης Λυχναράς που προσκόμισε και βίντεο με τις φάσεις, λέγοντας: “Αν παρ’ ελπίδα χωρίς πρόθεση του προέδρου έχει αφεθεί να εννοηθεί ότι προσβλήθηκε κάποιος, ζητούμε συγνώμη. Δεν υπήρχε πρόθεση”.

Παράλληλα ζήτησε την ελάχιστη ποινή για την ομάδα του, καθώς “η κατώτατη ποινή είναι ίση με μισθούς τεσσάρων παικτών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ