Μπαντής: «Σωτήρας του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός»

Μπαντής: «Σωτήρας του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Παναθηναϊκός»

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας αποθέωσε το πρότζεκτ που προωθεί ο Παναθηναϊκός.

Η Λαμία επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και είναι έτοιμη να επαναλάβει των περσινό θρίαμβο επί των πράσινων.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Λαμίας, Γιώργος Μπαντής, με μία ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο φετινός Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα ο 33χρονος γκολκίπερ έγραψε: «Όταν βγαίνεις αλλαγή εξαιτίας ενός τραυματισμού τα συναισθήματα είναι περίεργα. Ειδικά όταν περίμενες πολύ καιρό να αγωνιστείς. Εκείνη την ώρα χιλιάδες «γιατί» βομβαρδίζουν το κεφάλι σου. Πηγαίνοντας όμως στην γραμμή η λύπη μου μετατράπηκε σε χαρά γιατί εκεί περίμενε ένα παιδί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για εκείνον γιατί το αξίζει, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και λόγω της παιδείας και του ήθους που έχει ως άνθρωπος.

Το ποδόσφαιρο μας, έχει ανάγκη από τέτοιους νέους σκεπτόμενους αθλητές.

Όπως συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό όπου αυτή τη στιγμή εξαιτίας μιας «τραυματισμένης» διοικητικής κατάστασης έχει τον ρόλο του «σωτήρα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί όλα αυτά τα νέα παιδιά όπου με μια οικονομικά ισχυρή διοίκηση δυστυχώς δύσκολα θα έβρισκαν χώρο είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου μας, το μέλλον του. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, φαίνεται πως ένα «δίδυμο» εκεί μετέτρεψε τις πιο αντίξοες συνθήκες σε ευκαιρίες.

Όχι για κέρδος μα για δημιουργία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ