Στροφή στο… Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ

Στροφή στο… Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ

Το ματς με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν καθώς στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει στροφή για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Παναχαϊκή για το κύπελλο. Ο Κάνιας ακολούθησε μέρος της προπόνησης ενώ ο Κίτσιου έκανε θεραπεία.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν και το μυαλό όλων είναι στραμμένο πλέον στην αναμέτρηση της Τρίτης (22/1, 19:30) κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ μετά το άσχημο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Πάτρα, καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού, στον δρόμο για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου.

Την Κυριακή (20/1) το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και σήκωσε μανίκια ενόψει της μάχης με τους Πατρινούς. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο γήπεδο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ακολούθησε μέρος της κανονικής προπόνησης και στην συνέχεια έκανε ασκήσεις ατομικά, ανεβάζοντας ρυθμούς. Ο Ισπανός μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και ξεκινάει την σταδιακή επανένταξη με το υπόλοιπο γκρουπ. Ο Στέλιος Κίτσιου από την πλευρά έκανε θεραπεία για την οσφυαλγία από την οποία ταλαιπωρείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ