Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΣ με 2-0 και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ντουρμισάι και Σαραμαντάς πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης

Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην ρεβάνς των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε δίκαια το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, έχοντας για κορυφαίο παίκτη στο ματς τον Ντουρμισάι. Ο σέντερ φορ των κυανέρυθρων έκανε πολύ καλό παιχνίδι, πέτυχε γκολ (με πέναλτι) και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ.

Είχε μάλιστα πετύχει γκολ και στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ευαγγέλου, ενώ είχε και δοκάρι. Η ουσία πάντως για τον Πανιώνιο είναι ότι ο Ντουρμισάι έκανε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση της πρόκρισης.

Καλός ρυθμός και πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος

Πανιώνιος και ΠΑΣ είχαν καλή εικόνα στα πρώτα 45 λεπτά με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες στις δύο εστίες. Από την μία πλευρά ο Ντουρμισάι και από την άλλη ο Μάνος και ο Κάστρο, είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος. Οι κυανέρυθροι είχαν και δοκάρι με τον νεαρό στράικερ ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή με τον Κάστρο, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει με προβολή από το ένα μέτρο.

Κυρίαρχος ο Πανιώνιος στο δεύτερο

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και από την στιγμή που κατάφερε να προηγηθεί με το πέναλτι του Ντουρμισάι στο 52′, όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για τους γηπεδούχους. Ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο μέρος ενώ ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός στην εστία των κυανέρυθρων. Ο Σαραμαντάς ήταν αυτός που «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 75′ με υπέροχο γκολ και οι κυανέρυθροι κατέκτησαν μια δίκαιη πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ.

Πανιώνιος: Μανόϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (86′ Μπανανά), Κεϊτά, Κούρντι, Τσιλούλης (69′ Καμαρά), Μανθάτης, Ντουρμισάι (90′ Οικονομίδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Νεόφυτος, Σκόνδρας, Μιχαήλ Αλ, Ευαγγέλου, Κάστρο, Βιντάλ (73′ Παμλίδης), Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι (68′ Σεργκελασβίλι), Ξύδας, Μάνος (65′ Κρίζμαν), Αθανασιάδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ