ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε εύκολα με 5-0 την Παναχαϊκή και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα στη ρεβάνς με την Παναχαϊκή στην Τούμπα, παρουσιάστηκε σοβαρός και επιβλήθηκε άνετα με 5-0, ανατρέποντας το 2-1 του πρώτου ματς της Πάτρας και παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δύο γκολ είχε ο Ζαμπά και από ένα οι Μάτος, Λημνιός και Μίσιτς (ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του), σε ένα παιχνίδι που μπορεί να είχε ακόμη μεγαλύτερο σκορ αν δεν υπήρχε η δυνατή βροχή που δεν επέτρεψε να γίνει κανονικό παιχνίδι στα τελευταία 20-25 λεπτά του αγώνα.

Πασχαλάκης: Πέρασε ένα ήσυχο βράδυ καθώς οι παίκτες της Παναχαϊκής έφτασαν ελάχιστες φορές στα καρέ του. Όποτε χρειάστηκε πάντως ήταν σε σωστή θέση.

Βαρέλα: Δεν είχε πρόβλημα ούτε ψηλά, ούτε χαμηλά και πρόσθεσε ακόμη ένα καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του.

Κρέσπο: Είχε πολύ καλή απόδοση και εξαφάνισε τον Μπαστακό 2-3 φορές που πήγε να τους βγει στο ένας με έναν.

Μάτος: Έκανε καλό ματς και έβαλε και ένα γκολ που θα τον βοηθήσει να πάρει και ψυχολογία. Κάθε χρόνο έδινε 7-8 τέρματα στον ΠΑΟΚ αλλά φέτος έχει έως τώρα δύο.

Βιεϊρίνια: Καλό, ώριμο και σοβαρό ματς από τον αρχηγό, ο οποίος δείχνει ανεβασμένος μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Σάκχοφ: Έκανε καλό ματς, κέρδισε πολλές μάχες, είχε και αρκετές ευκαιρίες αλλά του έλειψε και ένα γκολ. Το έψαξε, αλλά δεν το βρήκε…

Ελ Καντουρί: Ήταν καλύτερος από άλλα ματς, παίζοντας στα χαφ δίπλα στον Σάκχοφ. Ίσως του πηγαίνει τελικά περισσότερο αυτή η θέση, έχοντας περισσότερα μέτρα μπροστά του, ειδικά σε ματς με υποδεέστερους αντιπάλους όπως η Παναχαϊκή.

Μπίσεσβαρ: Είχε διάθεση και όρεξη, αλλά του έλειψαν οι καλύτερες τελικές προσπάθειες. Βέβαια από τα πόδια του έφυγε η μπάλα στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Παρότι έφαγε αρκετές κλωτσιές έκανε το παιχνίδι του.

Λημνιός: Έπιασε τα γνωστά στάνταρντ απόδοσής του, αλλά αυτήν τη φορά είχε και γκολ και ασίστ. Έτρεξε, πίεσε, κάλυψε αλλά επιπλέον έγραψε και νούμερα αυτή τη φορά.

Ζαμπά: Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε ήταν εντυπωσιακός! Πέτυχε άλλο ένα γκολ, έβγαλε και ασίστ και έκανε ότι ήθελε μέχρι να τον σταματήσει η βροχή.

Άκπομ: Έκανε φοβερή κίνηση και έστρωσε εξαιρετικά την μπάλα στο γκολ του Ζαμπά. Μετά του ακύρωσαν άδικα και λανθασμένα ως οφσάιντ το 3ο γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!!! Δείχνει καλά στοιχεία και είναι φανερό ότι παλεύει σκληρά για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μίσιτς: Όταν μπήκε στο παιχνίδι είχε αρχίσει η δυνατή βροχή και δεν μπόρεσε να δείξει πολλά. Πέτυχε όμως μια φοβερή γκολάρα ξεκινώντας με το δεξί την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Λύρατζης: Η βροχή δεν άφησε να κανέναν να παίξει μπάλα στα τελευταία 20-25 λεπτά του ματς και ο νεαρός δεν μπορεί να κριθεί για τον χρόνο που έπαιξε.

Καρέλης: Έπαιξε λιγότερο από όλους και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ