Αποθέωσαν οι Πορτογάλοι τον Μίσιτς

Αποθέωσαν οι Πορτογάλοι τον Μίσιτς

Στα περισσότερα ΜΜΕ της Πορτογαλίας ασχολήθηκαν με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Παναχαϊκή και ο λόγος ήταν η συμμετοχή του Γιόζιπ Μίσιτς, αλλά και το υπέροχο γκολ που πέτυχε.

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς κατέγραψε τα πρώτα του λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή και στην Πορτογαλία ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση εκτός από την πρώτη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε, πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα. Στην Πορτογαλία τον αποθέωσαν, με την ηλεκτρονική έκδοση της A Bola να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Με γκολ το ντεμπούτο του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Κροάτη που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ λίγες μέρες μετά το δανεισμό του». Ενώ η Record ανέφερε πως: «Ένα γκολ σαν του Κουαρέσμα: Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον Μίσιτς στον ΠΑΟΚ».

Με τον συμπατριώτης τους ασχολήθηκαν και στην Κροατία για την εμφάνιση του και το γκολ που πέτυχε σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που θύμισε περισσότερο λίμνη παρά γήπεδο λόγω και τις έντονης βροχόπτωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ