«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο»

«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του Δικέφαλου

Μία μέρα μετά το 5-0 του ΠΑΟΚ επί της Παναχαϊκής, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε στον «Libero 107,4» για τις αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας είπε τα εξής: «Τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα χωρίζουμε σε δύο μεγάλα ημίχρονα. Στο πρώτο κέρδισε η Παναχαϊκή και στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ. Δίκαιες νίκες και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δικαιότατα στους «8»! Και εγώ και οι παίκτες μου μεγαλώσαμε μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια, αυτό που κρατάμε είναι πως είμαστε η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ φέτος στην Ελλάδα!

Περιμέναμε πως ο κ. Λουτσέσκου θα επιλέξει μια επιθετική ενδεκάδα, θέλοντας να… χτυπήσει την πρόκριση, επιλέγοντας τους πρωτοκλασσάτους παίκτες του. Από την πλευρά μας, σχεδόν κανείς ποδοσφαιριστής, με εξαίρεση έναν δύο, δεν είχαν εμπειρία από διπλούς αγώνες.

Το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο, θέλαμε να έχουμε κοντά τις γραμμές μας. Ότι και να σχεδιάζεις όμως, όταν ο αντίπαλος πετυχαίνει τόσο γρήγορα ένα γκολ που σου δίνει πρόκριση από το 5ο λεπτό, καταλαβαίνετε πως ανατρέπει κάθε πλάνο…

Μπήκαμε με 2-0 στα αποδυτήρια. Είπα στους παίκτες μου πως υπάρχει ένα ημίχρονο, ας το υπολογίσουμε ως 0-0, αν σκοράρουμε το φέρνουμε στα ίσα. Όμως το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο μας αφαίρεσε κάθε ελπίδα. Κρατάμε τα θετικά όμως… Μας έδωσε το δικαίωμα να βάλουμε ένα 17χρονο παιδί, όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πλέον επίπεδο, μιλάμε για τεράστιο επίπεδο πλέον σε χώρους, παροχές, προσωπικό και υπηρεσίες. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ