Πρόκριση στο ρελαντί για τον Ατρόμητο

Πρόκριση στο ρελαντί για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου επικρατώντας και στην ρεβάνς του Απόλλωνα (2-1) με σκόρερ Μούγιακιτς και Μπρούνο

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε η ρεβάνς ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλωνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς η ομάδα του Περιστερίου είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς στην Ριζούπολη με 3-0. Ο Ατρόμητος νίκησε και στην ρεβάνς την Ελαφρά Ταξιαρχία (2-1) και «τσέκαρε» και τυπικά το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Γκολ με το «καλημέρα»

Η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς κατάφερε να πετύχει γκολ στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μούγιακιτς να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, καθώς και ο Απόλλωνας προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 18’ όταν ο Μούγιακιτς έκανε ωραία πάσα στον Κωτσόπουλο, αλλά ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.  Το δεύτερο μέρος κύλησε σε πιο χαλαρό τέμπο με τον Ατρόμητο να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με τον Μπρούνο στο 63’. Ο Απόλλωνας μείωσε στο 67΄με τον Βάρνα να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-1. Η ομάδα του Περιστερίου κατέκτησε την πρόκριση με δύο εύκολες νίκες επί του Απόλλωνα και πλέον περιμένει πλέον να μάθει αντίπαλο στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης (78′ Μανδάς), Νάτσος, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μούγιακιτς (46’ Στρούγγης), Κορτ (73′ Λαζαρίδης), Μπρούνο, Κωτσόπουλος.

Απόλλωνας: Αστράς, Στάθης, Ναδάλες, Βαφέας, Λούκιτς, Αγροδήμος, Γαρουφαλιάς (83′ Κοντογιαννόπουλος), Βάρκας, Κοντοές (53’ Ελ Χέκβε), Ρώσση, Ριβέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ