Περιμένοντας την γιατρό της ΕΠΟ…

Περιμένοντας την γιατρό της ΕΠΟ…

Στην ΕΠΟ του «δικού μας», κατά Ιβάν Σαββίδη, Γραμμένου μπορούν τα πάντα να συμβούν. Ακόμη και να… περιμένουν οι ομάδες την γιατρό του αγώνα να έρθει.

Στην ΕΠΟ του Γραμμένου, του «δικού μας» κατά Ιβάν Σαββίδη, στην ΕΠΟ της εξυγίανσης τα πάντα είναι στον αέρα. Και αυτό βεβαίως έχει και την ομορφιά του, ένα πράγμα!

Από τις επικές αναρτήσεις στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ που δεν πετυχαίνει, ομάδα, σκορ, διοργάνωση, τοποθεσία έως και μεγάλα κόλπα που συμβαίνουν στους τομείς που καθορίζουν καταστάσεις. Ξέρετε, εκεί που δεν θέλουν να τους κάνουν κριτική. Ξεφύγαμε όμως. Άλλο είναι το θέμα μας.

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός παίζει αυτή την ώρα με την Ξάνθη. Θα μπορούσαν να είχαν μια μικρή καθυστέρηση τουλάχιστον αν η γιατρός του αγώνα καθυστερούσε λίγο παραπάνω.

Βλέπετε η γιατρός του αγώνα βάσει ΚΑΠ οφείλει να είναι στο γήπεδο από νωρίς, ενώ συνάμα είναι επιβεβλημένη η παρουσία της για να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας.

Στο Καραϊσκάκη όμως η γιατρός που έστειλε η ΕΠΟ είπε να βάλει λίγο ίντριγκα. Και έφτασε στο γήπεδο μόλις 5 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Θεσπέσια, εντυπωσιακά, εξυγιαντικά. Ένα ακόμη, μικρό, δείγμα της εύρυθμης λειτουργίας της εξυγιαντικής ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ