Κατσιμήτρος: «Δεν νοιώθω ήρωας, η πρόκριση ήρθε με ομαδική δουλειά»

Κατσιμήτρος: «Δεν νοιώθω ήρωας, η πρόκριση ήρθε με ομαδική δουλειά»

Ο πορτιέρο του Εργοτέλη αποποιήθηκε τον τίτλο του ήρωα και τόνισε ότι η νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Εργοτέλη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατσιμήτρο, ο οποίος με τις επεμβάσεις στην κανονική διάρκεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και με τις αποκρούσεις στα πέναλτι χάρισε τη νίκη στον Εργοτέλη. Ο ίδιος πάντως μετά το τέλος της αναμέτρησης αποποιήθηκε τον τίτλο του ήρωα, τονίζοντας ότι η πρόκριση είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς.

«Δεν νοιώθω ήρωας η πρόκριση είναι ομαδική δουλεία. Κάναμε το παιχνίδι μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά.

Για το αν η απόκρουσή του στο πέναλτι του Νέιρα ήταν κομβική: «Όχι δεν ήταν το κομβικό σημείο υπήρχαν κι άλλες φάσεις στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά μετά μας βγήκε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Τα πέναλτι είναι και τύχη και μπορέσαμε να περάσουμε».

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Εργοτέλη, Γιάννης Μπουτσάκης, τόνισε ότι όλοι ποδοσφαιριστές συνέβαλαν για πάρει η ομάδα την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού:  «Όλη η προσπάθεια ήταν αξιόλογη, βγάλαμε πάθος. ‘Ολοι έβαλαν το λιθαράκι τους για το σημερινό αποτέλεσμα Θέλαμε πολύ να προχωρήσουμε στο Κύπελλο αλλά δεν το περιμέναμε. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ