Ρεζιλίκι Εξυγίανσης στο ΟΑΚΑ, από την ΕΠΟ του Γραμμένου

Ρεζιλίκι Εξυγίανσης στο ΟΑΚΑ, από την ΕΠΟ του Γραμμένου

Πήγε ο Δώνης να κάνει 4η αλλαγή στην παράταση. Πήγε να κάνει κάτι αντίστοιχο και ο Χάβος. Ο Παπαπέτρου όμως τους το απαγόρευσε. Γιατί; Διότι έτσι θέλει η ΕΠΟ

Ισχύει από το καλοκαίρι. Είναι κανόνας πλέον του ποδοσφαίρου. Μια ξεκάθαρη οδηγία της FIFA αναφορικά με τις «συνθήκες» παράτασης. Το δικαίωμα σε τέταρτη αλλαγή στους προπονητές. Το δικαίωμα να φρεσκάρουν περισσότερο τις ομάδες τους, όταν τα ματς φτάνουν πλέον σε συνθήκες 120΄ με μπόλικη καταπόνηση κλπ.

Και μιας και το επέβαλλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία; Προφανώς άπαντες ήταν υποχρεωμένοι να εναρμονιστούν. Ισχύει παντού. Σε ολόκληρο τον κόσμο, στη φετινή σεζόν. Μια στιγμή όμως. Όλοι είπαμε; Γράψτε λάθος. Εδώ στα μέρη του Βαγγέλη Γραμμένου και της ΕΠΟ της Εξυγίανσης έχουμε διαφορετική άποψη. Διαπιστώθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Πήγαν οι ομάδες να χρησιμοποιήσουν αυτό το δικαίωμα, αλλά ο διαιτητής τους το απαγόρευσε.

Πήγε να κάνει 4η αλλαγή ο Δώνης, θέλησε να τον μιμηθεί και ο Χάβος αλλά μάταια. Γιατί; Γιατί, έτσι. Γιατί εδώ δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτό είναι το «μοτίβο» διοίκησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τις «πλάτες» των χαλίφηδων και της Κυβέρνησης. Ο Παπαπέτρου ενημέρωσε τους δύο πάγκους ότι η προκήρυξη της διοργάνωσης δεν προβλέπει 4η αλλαγή.

Πως το έλεγαν οι… παλιότεροι; Γελάνε και τα τσιμέντα! Με το χάλι μας. Σιγά μην ασχοληθεί ολόκληρη ΕΠΟ με την εναρμόνιση της Ομοσπονδίας με τους παγκόσμιους κανονισμούς. Εδώ μας νοιάζει ποιος διαιτητής θα «παίξει» την Κυριακή. Όχι οι κανόνες. Αυτά είναι για τους… ντεμοντέ. Ρε ουστ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ