Δεν κάνει ένσταση ο Παναθηναϊκός!

Δεν κάνει ένσταση ο Παναθηναϊκός!

Η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι να μην κάνει ένσταση για το ματς του κυπέλλου. Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι η ιστορία τους επιτάσσει να κερδίζουν στο γήπεδο κι έδωσαν συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκριση.

Η απόφαση ελήφθη. Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει ένσταση κατά το κύρους του αγώνα με τη Λαμία, όπου δεν επετράπη από τον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου τέταρτη αλλαγή για τις δύο ομάδες.
Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και τονίζουν ότι η ιστορία τους επιτάσσει να κερδίσουν τα ματς στον αγωνιστικό χώρο κι όχι στα χαρτιά κι έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα της Φθιώτιδας για την πρόκριση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμίας στο ΟΑΚΑ στις 24/1/2019 εφαρμόστηκε λανθασμένα ο κανονισμός για την πραγματοποίηση τέταρτης αλλαγής από τη στιγμή που η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε παράταση. Παρά τη δυνατότητα της να καταθέσει ένσταση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκρισή της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ