Διεθνείς διαιτητές στα παιχνίδια του Κυπέλλου

Διεθνείς διαιτητές στα παιχνίδια του Κυπέλλου

Η ΚΕΔ όρισε τον Μανώλη Σκουλά για να διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού στην Λαμία. Ο Διαμαντόπουλος στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ και ο Σιδηρόπουλος στο Ατρόμητος – ΑΕΚ

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και ανακοίνωσε σήμερα ποιοι θα σφυρίξουν στα τέσσερα ματς Τετάρτης και Πέμπτης. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ορίστηκαν διεθνείς διαιτητές για να διευθύνουν τις τέσσερις αναμετρήσεις της διοργάνωσης.  Σε ότι αφορά τον μεθαυριανό εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμία, διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς και θα έχει βοηθούς, Απτόσογλου και Ευθυμιάδη.

Αναφορικά με τον δεύτερο μεθαυριανό αγώνα, ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, θα σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος έχοντας για βοηθούς τον Πετρόπουλο και τον Νικολακάκη.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη το απόγευμα εκτός έδρας τον Ατρόμητο, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Τάσο Σιδηρόπουλο για να διευθύνει την αναμέτρηση στο Περιστέρι, ενώ σε ότι αφορά τον αγώνα Εργοτέλη – Αστέρα Τρίπολης διαιτητής θα είναι ο Παπαπέτρου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ