Εκτεταμένο rotation για ΠΑΟΚ με συμμετοχή όλων των καινούριων παικτών

Εκτεταμένο rotation για ΠΑΟΚ με συμμετοχή όλων των καινούριων παικτών

Στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αναμένεται να αγωνιστούν και οι έξι παίκτες που απέκτησε ο Δικέφαλος τον Ιανουάριο.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο σημερινό (6/2) ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (στις 19:30) με αρκετές απουσίες και εκτεταμένο rotation, καθώς ο Λουτσέσκου θέλει να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει ανάσες στους βασικούς, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (10/2).

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κάνιας και Βέρνμπλουμ (αυτός χάνει την υπόλοιπη σεζόν) αλλά και ο Λέο Ζαμπά που είχε δει κόκκινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακόμη ο Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή για να ξεκουραστούν τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο και Μπίσεσβαρ.

Οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους έξι παίκτες που απέκτησε ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο (Ίνγκασον, Γιαννούλη, Ολιβέιρα, Μίσιτς, Ενρίκε και Σφιντέρσκι.

Στην 11άδα αναμένεται να είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, οι Γιαννούλης (αριστερά), Τόσκα, Ίνγκασον και Λύρατζης (δεξιά) στην άμυνα, ο Ολιβέιρα με τον Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, ο Πέλκα ως 10άρι, ο Λημνιός και ο Ενρίκε στις δύο πλευρές της επίθεσης και ο Καρέλης (ή ο Σφιντέρσκι) στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ