Απίστευτο! Ο Σιδηρόπουλος «βάφτισε» πέναλτι φάουλ εκτός περιοχής (vid)

Απίστευτο! Ο Σιδηρόπουλος «βάφτισε» πέναλτι φάουλ εκτός περιοχής (vid)

Ο Καρασαλίδης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Αλμπάνη, με τον Σιδηρόπουλο να «βαφτίζει» το φάουλ πέναλτι και να δείχνει την άσπρη βούλα. «Εξυγίανση» και στο Περιστέρι, με τον «κορυφαίο» να τα κάνει μπάχαλο στον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και να προκαλεί την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Κορυφαίος μόνο στα λάθη φαίνεται πως είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο διεθνής ρέφερι έδωσε ένα άνευ προηγούμενου πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, προκαλώντας την οργή του Νταμίρ Κάναντι και των ποδοσφαιριστών του.

Στο 83’ ο Καρασαλίδης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Αλμπάνη, με τον διαιτητή από τα Δωδεκάνησα να «βαφτίζει» το φάουλ πέναλτι και να δείχνει την άσπρη βούλα! Ο κατά τα άλλα κορυφαίος Ελληνας διαιτητής μετέτρεψε σε πέναλτι μια φάση, στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έχει ανατραπεί εκτός περιοχής.

Ο Αυστριακός προπονητής και οι συνεργάτες τους προσπάθησαν μάταια να πείσουν τον Σιδηρόπουλο ότι το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής, με τον διεθνή ρέφερι να δίνει πέναλτι και την ευκαιρία στην ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ. Ο Πόνσε δεν λάθεψε απέναντι στον Θεοδωράκης, με τον Αργεντινό επιθετικό να βάζει μπροστά στο σκορ την Ενωση.

Η… εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο, με τον Μέλο Περέιρα και τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ να «καμαρώνουν» για τους διαιτητές τους. Μια φάση, που αποτυπώνει πλήρως την κατάντια της ελληνικής διαιτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο το Σεπτέμβριο του 2017 είχε δοθεί ένα ανάλογο πέναλτι στον αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ και πάλι υπέρ της Ενωσης. Τότε «πρωταγωνιστής» ήταν ο Βάτσιος, ο οποίος είχε δώσει πέναλτι το φάουλ που είχε κάνει εκτός περιοχής ο Ακόστα στον Λιβάγια. Ο Λάζαρος είχε ευστοχήσει και η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 1-0. Μια από τα ίδια, στο ίδιο γήπεδο, με άλλους πρωταγωνιστές, αλλά πάντα κάτω από την ομπρέλα της… εξυγίανσης.

Ο Σιδηρόπουλος στο 28’ επίσης αρνήθηκε να δώσει καθαρό πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου στο χέρι του Χουλτ. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του ακραίου μπακ της ΑΕΚ, μετά την προσπάθεια του Χατζηισαϊα, αλλά ο «κορυφαίος» έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δύο τεράστια λάθη σε ένα παιχνίδι. Μόνο στην Ελλάδα της… εξυγίανσης γίνονται αυτά.

Δείτε το βίντεο με το πέναλτι – φάντασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ