Σπανός: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος – Η καραμέλα της εξυγίανσης τελείωσε»

Σπανός: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος – Η καραμέλα της εξυγίανσης τελείωσε»

Εκτός εαυτού ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός με όσα βλέπει να συμβαίνουν στα γήπεδα της Superleague. «Θα ζητήσουμε από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα», είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Θύμα της… Εξυγίανσης έπεσε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Περιστέρι, με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να βλέπει… πέναλτι, σε εκτός περιοχής ανατροπή και να μην καταλογίζει ξεκάθαρη παράβαση σε χέρι του Νικλας Χουλτ εντός περιοχής, καθορίζοντας εν πολλοίς την πορεία του αγώνα. Ο κόμπος φαίνεται πως έφτασε στο χτένι στα δυτικά Προάστια με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, να ξεσπά στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου έκανε λόγο για «παρωδία», αναφέρθηκε στην φερόμενη ως «Εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου κρίνοντας το έργο της πλήρως αποτυχημένο και έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, την παραίτηση του επικεφαλής της ΚΕΔ Βίτορ Περέιρα. Παράλληλα κατήγγειλε τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του – Λάζαρο Δημητριάδη και Πολυχρόνη Κωσταρά- για την «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έρχομαι σε μια συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος ενός παιχνιδιού πρώτη φορά. Όλοι εμείς εδώ σήμερα συμμετείχαμε σε μια παρωδία, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο κ. Περέιρα και αυτοί που κλήθηκαν να κάνουν το έργο ήταν η διαιτητική τριάδα.

Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σε ένα ματς κυπέλλου που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες.

Δεν μας δόθηκε πέναλτι και μετά δόθηκε ένα πέναλτι σε δήθεν ανατροπή -και αυτό συζητιέται αν ήταν ανατροπή- και αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Περέιρα που έχει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τις ομάδες.

Πάλι δεν έβαλε ξένους διαιτητές και έτσι ήρθε η γνωστή διαιτητική τριάδα, ο… κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος, αυτός είναι η βιτρίνα μας.

Η καραμέλα της εξυγίανσης έχει λιώσει προ πολλού. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα όπου οι τρεις μεγάλοι προστατεύονται και οι υπόλοιποι… σφάζονται στο γόνατο!

Σαν Ατρόμητος θα ζητήσουμε σήμερα κιόλας από τον κ. Γραμμένο την παραίτηση του Περέιρα και της ΚΕΔ γιατί είναι πλήρως αποτυχημένοι στο έργο τους, όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές.

Είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι της σημερινής παρωδίας, θα ζητήσουμε την παραίτησή του. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος έχει συνεχή αλλοίωση αποτελεσμάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ