«Πάγωσε» το ΟΑΚΑ: Τρόμαξαν στην ΑΕΚ με Αλεφ (vid)

«Πάγωσε» το ΟΑΚΑ: Τρόμαξαν στην ΑΕΚ με Αλεφ (vid)

Ο Βραζιλιάνος στο 28’ έπεσε άτσαλα στο έδαφος και έχασε για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, όμως, δεν είχε κάτι σοβαρό και σηκώθηκε γρήγορα, ανακουφίζοντας άπαντες στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, με τον Αλεφ στο 28’ να πέφτει άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, «παγώνοντας» το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπουσούλατζιτς, πήδηξε πολύ ψηλά και έπεσε με την πλάτη στο χορτάρι, χτυπώντας το κεφάλι του.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος έχασε τις αισθήσεις του, με τους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ να πέφτουν αμέσως πάνω του.

Μετά την πτώση ο Αλεφ έχασε για λίγο τις αισθήσεις του, με τον γιατρό της Ενωσης να του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, ο νεαρός άσος λίγα δευτερόλεπτα σηκώθηκε και μάλιστα, βγήκε τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι είναι μια χαρά.  Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ανακουφισμένοι χειροκρότησαν τον 24χρονο, που συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ