Δημάτος: «Υπεράνω προσβλητικών συμπεριφορών η ΑΕΚ»

Δημάτος: «Υπεράνω προσβλητικών συμπεριφορών η ΑΕΚ»

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στο περιστατικό του ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα και την απρεπή συμπεριφορά του.

Ο Αμρ Ουάρντα προκάλεσε την οργή της ΑΕΚ με τη συμπεριφορά, τις κινήσεις του προς τον κόσμο όταν έγινε αλλαγή αλλά και το προκλητικό του ποστάρισμα στα social media.

Σε απάντηση όλων αυτών, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στο Facebook αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Τελικά για ό,τι έγινε απόψε στο ΟΑΚΑ υπεύθυνος ήταν ο αρχηγός και η παρέα των πρωταθλητών! Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό όλων, αλλά, αν δεν τον έχει, μπορεί και να τον επιβάλλει!

Τα όσα έχει πετύχει κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει και την αξιοπρέπειά της δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να την προσβάλλει! Για αυτό είναι υπεράνω προσβλητικών συμπεριφορών! Δεν την ακουμπάνε!

Προσωπική μου εκτίμηση παραμένει ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε!».

https://www.facebook.com/andreas.dimatos/posts/1916504845143834

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ