Με εκτεταμένο rotation ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο

Με εκτεταμένο rotation ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να βάλει ακόμη και εφτά φρέσκους παίκτες στην 11άδα απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου και να φτάσει για 3η σερί σεζόν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεράσει σήμερα (27/2) στις 19:30 στην Τούμπα το εμπόδιο του Πανιωνίου.

Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο έχασε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη για να βρεθεί ξανά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να κάνει εκτεταμένο rotation καθώς έχει αναμένεται να βάλει ακόμη και εφτά φρέσκους παίκτες στην 11άδα (σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη) απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Νοκ άουτ με τραυματισμούς είναι οι Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά και Μαουρίσιο, ενώ εκτός έμεινε και ο Βαρέλα για να ξεκουραστεί. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ρέι, Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Λύρατζης και Καρέλης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για το ματς με τον Πανιώνιο είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει ξανά στην 11άδα του τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τον Κρέσπο και τον Βιεϊρίνια στην άμυνα και τον Σάκχοφ στα χαφ, αλλά από εκεί και πέρα θα υπάρξουν 7 αλλαγές σε σχέση με το βασικό σχήμα που ξεκίνησε απέναντι στον Άρη.

Ο Βιεϊρίνια θα παίξει δεξιά για να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Γιαννούλης, ενώ δίπλα στον Κρέσπο θα αγωνιστεί ο Ίνγκασον. Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Σάκχοφ (δοκιμάστηκε κι ο Μίσιτς αντί του Ουκρανού) θα είναι ο Ολιβέιρα, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέσκι και στις πτέρυγες ο Λημνιός (δεξιά) και ο Ενρίκε (αριστερά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ