Τραυματίστηκε ο Πέλκας, αγωνία στον ΠΑΟΚ

Τραυματίστηκε ο Πέλκας, αγωνία στον ΠΑΟΚ

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα του Σταυρόπουλου και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πόνους στη μέση - Πήγε κατευθείαν με φορείο στα αποδυτήρια.

Ατυχος στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, καθώς στο 9ο λεπτό τραυματίστηκε στη μέση σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σταυρόπουλο και λίγα λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου μετά το μαρκάρισμα του Σταυρόπουλου έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόντους, με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να πέφτει αμέσως πάνω του. Ο Πέλκας έδειχνε να πονάει πολύ στη μέση, χωρίς όμως το ριπλέι να δείχνει πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο γιατρός των Κυπελλούχων Ελλάδας έκανε νόημα στον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, με τον Ρουμάνο τεχνικό στο 14’ να βάζει τον Μπίσεσβαρ στη θέση του 25χρονου μεσοεπιθετικού. Ο Πέλκας μάλιστα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με το φορείο και μεταφέρθηκε αμέσως στα αποδυτήρια.

Ο Πέλκας θα εξεταστεί εκ νέου στο ημίχρονο του παιχνιδιού και θα αποφασιστεί αν θα μεταβεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ή θα παραμείνει στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ