Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Δραματική πρόκριση για τον Δικέφαλο στα ημιτελικά που κέρδισε με 4-2 τον Πανιώνιο στην παράταση.

Πασχαλάκης: Έκανε μια καλή απόκρουση σε τετ-α-τετ του Τσιλούλη στο πρώτο μέρος. Στο γκολ που δέχθηκε δεν μπόρεσε να αντιδράσει αλλά στο δεύτερο φέρει ευθύνη γιατί η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του.

Ίνγκασον: Είναι πολύ καλός αμυντικός και πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Δείχνει εξαιρετικά στοιχεία αλλά πρέπει να μάθει καλύτερα την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Στο δεύτερο γκολ του Πανιωνίου έκανε λάθος που άφησε τον Καμαρά να μπει τόσο μέσα στην περιοχή και δεν τον έκλεισε καλά.

Κρέσπο: Έκανε καλό παιχνίδι και προσπάθησε να βγει και μπροστά για να προωθήσει την μπάλα. Του έγινε και ένα καθαρό πέναλτι που δε δόθηκε.

Βιεϊρίνια: Ήταν κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι παίζοντας αρχικά δεξιά στην άμυνα, και μετά τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και αριστερά. Έβγαλε και πολύ πάθος στο παιχνίδι του και ευστόχησε και στο πέναλτι πουν έγραψε το 4-2 και χάρισε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ. Πριν είχε βγάλει την ασίστ για το 3-2.

Γιαννούλης: Μπροστά και δημιουργικά είναι καλός. Είχε και καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Έχει θέματα ανασταλτικά που πρέπει να διορθώσει και στο ψηλό παιχνίδι.

Σάκχοφ: Δεν ήταν κακός αλλά έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να μπει ο Μάτος.

Ολιβέιρα: Δεν ήταν τόσο καλός όσο θα ήθελε ο ΠΑΟΚ. Ήταν διστακτικός και λίγο πιο φλύαρος από όσο έπρεπε κάποιες φορές. Είναι καλός παίκτης, αλλά αυτή τη φορά ήταν μέτριος.

Λημνιός: Δημιούργησε θέματα στην άμυνα του Πανιωνίου από δεξιά, αλλά του έλειψε η καλύτερη τελική προσπάθεια. Συνολικά δεν ήταν κακός, αλλά έγινε αλλαγή.

Ενρίκε: Ήταν δραστήριος και μαχητικός, αλλά του έλειψε το καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες. Είχε καλή παρουσία, αλλά μπορεί και καλύτερα.

Πέλκας: Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο δέχθηκε ένα κτύπημα στη μέση και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Σφιντέρσκι: Έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον Άκπομ. Πάλεψε, έδωσε μάχες και τελικά πέτυχε ένα σημαντικό γκολ στο 82’.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο 14’ στη θέση του Πέλκα και στο 32’ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Συνολικά είχε καλή παρουσία απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Πανιωνίου.

Άκπομ: Μπήκε στο 56’ στη θέση του Λημνιού. Με αυτόν έγινε ο ΠΑΟΚ πιο επιθετικός, αύξησε την πίεση και πέτυχε και το 3-2 στην παράταση.

Μάτος: Μπήκε στο 74’ στη θέση του Σάκχοφ. Κι αυτουνού η παρουσία έκανε τον ΠΑΟΚ πιο πιεστικό και επιθετικό.

Μίσιτς: Μπήκε στο 97’ στη θέση του Ενρίκε. Ήταν θετικό και σε δικό του σουτ έγινε το καθαρό χέρι στο πέναλτι του Μανθάτη στο 117’.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ