Επιθετικό φάουλ του Ακπόμ στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ! (vid)

Επιθετικό φάουλ του Ακπόμ στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ! (vid)

Στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ ο Ακμπόμ έχει σπρώξει και έχει πετάξει στο έδαφος τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου και θα έπρεπε το γκολ να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ.

Της… εξυγίανσης έγινε στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, με τον διαιτητή Σκουλά να μην καταλογίζει επιθετικό φάουλ στο τρίτο γκολ του Δικεφάλου!

Στο 114’ ο Ακμπόμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, αλλά νωρίτερα έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Σλοβένο τερματοφύλακα. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έσπρωξε και πέταξε στο έδαφος τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων και έπρεπε το γκολ να ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ.

Ο Βρετανός στράικερ των γηπεδούχων δεν άφησε τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να αντιδράσει, αλλά τον πέταξε στο έδαφος, σε μια ξεκάθαρη φάση, στην οποία ο Σκουλάς έπρεπε να δώσει επιθετικό φάουλ. Μεγάλη ευθύνη φέρει και η βοηθός Χρυσούλα Κουρομπύλια, η οποία δεν υπέδειξε το επιθετικό φάουλ του Ακπόμ…

Είναι απορίας άξιον πως δεν είδε το επιθετικό φάουλ ούτε ο Σκουλάς, αλλά ούτε η βοηθός του, με τον Κότνικ να πέφτει πίσω με δύναμη, μετά το σπρώξιμο του Ακπόμ.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ