Εφεύρεση του Σκουλά: Ανύπαρκτο το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ! (vid)

Εφεύρεση του Σκουλά: Ανύπαρκτο το πέναλτι που έδωσε στον ΠΑΟΚ! (vid)

Η μπάλα μετά το σουτ του Μίσιτς σταμάτησε στο σώμα και συγκεκριμένα στα πλευρά του Μανθάτη, με τον Σκουλά να δείχνει χέρι και πέναλτι, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων του Πανιωνίου.

Μπάχαλο τα έκανε ο Σκουλάς στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, με τον διαιτητή από την ΕΠΣ Θεσσαλίας στο 116’ και με το σκορ στο 3-2 να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου και να χαρίζει ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, η μπάλα στρώθηκε στον Μίσιτς, ο Πορτογάλος μέσος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στα πλευρά του Μανθάτη, με τον Σκουλά να δείχνει την άσπρη βούλα, μετά την υπόδειξη της βοηθού του, Χρυσούλας Κουρομπύλια.

Η μπάλα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τα ριπλέι, δεν έχει βρει στο χέρι του Μανθάτη, αλλά στο σώμα του και συγκεκριμένα στα πλευρά. Μόνο ο Σκουλάς και η Κουρομπύλια είδαν παράβαση, με τον ρέφερι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας να δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Η… εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο, με την εφεύρεση του Σκουλά να χαρίζει το 4-2 στον ΠΑΟΚ και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ήταν λογικό, η απόφασή του προκάλεσε την οργή του Μανθάτη, με τον παίκτη του Πανιωνίου να οδύρεται ότι δεν έκανε χέρι και τον Σκουλά να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Το φοβερό μάλιστα είναι ότι το πέναλτι δόθηκε στο 116′ και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε αμέσως μετά την εκτέλεση του Βιεϊρίνια και το 4-2 του ΠΑΟΚ. Συνήθως οι παρατάσεις ολοκληρώνονται στο 120′, αλλά απόψε ο Σκουλάς άλλαξε τους κανόνες και αποφάσισε να το τελειώσει μόλις ο Πορτογάλος έδωσε σκορ πρόκρισης στον Δικέφαλο.  Δεν έγινε καν η σέντρα μετά το 4-2, με τους παίκτες του Πανιωνίου να είναι εξοργισμένοι από το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ