Πασχαλάκης: «Το πίστευα πάρα πολύ»

Πασχαλάκης: «Το πίστευα πάρα πολύ»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, τόνισε πως ακόμα και όταν ο Πανιώνιος ισοφάρισε στην παράταση, εκείνος πίστευε στην πρόκριση.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι δεν έχασε την πίστη του σε καμία στιγμή του αγώνα.

Αρχικά είπε ότι: «Ήταν σπουδαία η προσπάθεια των συμπαικτών μου, πραγματικά είμαστε χαρούμενοι που περνάμε στον επόμενο γύρο, κάναμε τα εύκολα δύσκολα, ήταν θέμα συγκέντρωσης και φάνηκε ποια είναι η καλύτερη ομάδα».

Για το που βρήκαν το σθένος: «Υπάρχουν παιδιά που έχουν παίξει σε πολλά πρωταθλήματα και έχουν εικόνες από ανάλογες φάσεις. Πίστευα παρά πολύ ότι θα βάλουμε τα δυο γκολ,δεν σκεφτόμουν κάτι στην παράταση, θα υποστηρίξουμε τον τίτλο του κυπελλούχου όπως κάναμε πέρυσι έτσι και φέτος».

Για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε αποθέματα, θα εστιάσω στο ότι δεχθήκαμε δυο γκολ και δεν είμαι ευχαριστημένος, όταν δεν φταίει ο τερματοφύλακας και φταίει η άμυνα ή το αντίθετο, πρέπει να το δουλέψουμε και θα το κάνουμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ