Τα έκανε μπάχαλο ο Σκουλάς: 11 κίτρινες και 1 κόκκινη στον Πανιώνιο για 16 φάουλ!

Τα έκανε μπάχαλο ο Σκουλάς: 11 κίτρινες και 1 κόκκινη στον Πανιώνιο για 16 φάουλ!

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Πανιωνίου είδαν κίτρινη κάρτα από τον Θεσσαλό ρέφερι – Ο ΠΑΟΚ έκανε 17 φάουλ και οι ποδοσφαιριστές του αντίκρισαν μόλις 4 κίτρινες κάρτες.

Η τραγική διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο έχει ήδη προστεθεί στις μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας τα έκανε μαντάρα στην Τούμπα και προκάλεσε δικαιολογημένα την οργή των Κυανέρυθρων. Τα μεγάλα και τρανταχτά λάθη του Σκουλά έκριναν τον αγώνα και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι έντονες αντιδράσεις των παικτών και των ανθρώπων του Πανιωνίου μπορεί να έχουν επικεντρωθεί κυρίως στη φάση του πέναλτι στο 116ο λεπτό, αλλά η διαιτησία του Σκουλά ήταν συνολικά πολύ κακή. Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο, έχασε το παιχνίδι και γέμισε με κίτρινες κάρτες τους φιλοξενούμενους.

Ο ΠΑΟΚ έκανε συνολικά 17 φάουλ, εκ των οποίων τα 4 ήταν επικίνδυνα, με τον Σκουλά να δίνει 4 κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Πανιωνίου έκαναν συνολικά 16 φάουλ, εκ των οποίων τα 2 ήταν επικίνδυνα. Πόσες κάρτες έδωσε ο ρέφερι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας στους φιλοξενούμενους; 11 κίτρινες και μία κόκκινη, στον Μανθάτη στη φάση του πέναλτι.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κόρμπος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πολλές κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι Κυανέρυθροι, αποκαλύπτοντας και ένα περιστατικό ανάμεσα στον Σκουλά και τον Μπανανά. «Ο διαιτητής πήγε στον Μπανανά και του έδειξε κίτρινη κάρτα και του είπε ότι ήταν ο μόνος που δεν έχει κίτρινη κάρτα», είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Πανιωνίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ