Μπουσούλατζιτς: «Καλύτερη η ΑΕΚ, άξιζε την πρόκριση»

Μπουσούλατζιτς: «Καλύτερη η ΑΕΚ, άξιζε την πρόκριση»

Ο μέσος του Ατρόμητου, Αζέρ Μπουσούλατζιτς σε συνέντευξή του παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ στα δύο μεταξύ τους ματς και τη δίκαιη πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε με ένα συνολικό 4-0 επί του Ατρόμητου στη φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Βόσνιος μέσος των Περιστεριωτών δεν θα μπορούσε να μην παραδεχτεί πως η ομάδα του στο ΟΑΚΑ δεν ήταν αυτή που πρέπει, αναγνωρίζοντας παράλληλα την ανωτερότητα της ΑΕΚ στα δύο ματς αυτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπουσούλατζιτς στην εφημερίδα LiveSport:

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι κυλούσε σχετικά καλά μέχρι να δεχθούμε πρώτοι ένα… χαζό γκολ. Και στη συνέχεια του πρώτου μέρους, παρότι δεν κάναμε κάτι πολύ καλά στο γήπεδο, η ΑΕΚ δεν ήταν τόσο επικίνδυνη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήμασταν πραγματικά κακοί. Στο ποδόσφαιρο όταν δίνεις τόσο χώρο σε καλούς παίκτες θα το εκμεταλλευτούν και θα σκοράρουν.

Δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε από το σκορ στο Περιστέρι. Πηγαίνοντας στο ΟΑΚΑ ξέραμε ότι πρέπει να σκοράρουμε, αλλά ήταν κάτι που το είχαμε ήδη κάνει, στο πρωτάθλημα νικήσαμε 2-0 εδώ. Συνολικά παίζουμε πάντα καλά εναντίον της ΑΕΚ, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς ότι τώρα ήταν καλύτεροι από εμάς και άξιζαν να πάνε εκείνοι στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι και να ετοιμαστούμε για τον Πανιώνιο. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την 3η θέση, σε τρεις εβδομάδες έχουμε την ΑΕΚ στο Περιστέρι, πρέπει να μείνουμε κοντά και όλα μπορούν να συμβούν. Κι αυτοί ξέρουν ότι έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι. Θα δούμε. Το βασικό είναι να είμαστε στην πεντάδα και να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά αν μπορούμε να βγούμε 3οι θα το επιδιώξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ