Ομιλία Μαρινάκη στα αποδυτήρια: «Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι»

Ομιλία Μαρινάκη στα αποδυτήρια: «Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κρύφτηκε και δεν έψαξε δικαιολογίες μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έθεσε προ των ευθυνών τους. Η παρουσία του στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Η στενοχώρια και το σοκ που προκαλεί σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός ένας αποκλεισμός από τη Λαμία, είναι λογικό να μην έχει καμία σχέση με ό,τι συμβαίνει στους υπόλοιπους συλλόγους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του. Όχι μόνο για τον αποκλεισμό, αλλά για το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν την αποφασιστικότητα, το πάθος, το πείσμα, δίψα που απαιτούν αναμετρήσεις κόντρα σε αντιπάλους που δεν χαρίζονται στον Ολυμπιακό. Και κόντρα σε ένα σύστημα που δεν έχει καμία διάθεση να δώσει ούτε τα… αυτονόητα στους Πειραιώτες.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας. Αυτή που επιβάλλεται σε τόσο δύσκολες και σημαντικές στιγμές. Ζητώντας από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ό,τι συνέβη. Αλλά και ξεκαθαρίζοντας το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Κάνοντας λόγο για ντροπή, μιλώντας για «ασύμμετρο και διαρκή πόλεμο» που δέχεται ο σύλλογος, αλλά και για το «ατσάλι». Που δεν χαρακτήρισε την προσπάθεια του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Κόντρα στον ασύμμετρο πόλεμο που δεχόμαστε όλη τη χρονιά, και το ξέρουμε, έπρεπε να ήμασταν ατσάλι και δεν ήμασταν. Σε αυτά τα ματς, μπαίνεις και προκρίνεσαι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι. Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός. Κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν χωράει καμία κουβέντα. Είναι ντροπή για τον σύλλογο. Ξέρετε ότι η διοίκηση έχει στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Μαρινάκης ήταν ήρεμος και ξεκάθαρος στα λόγια του. Με την παρουσία του στα αποδυτήρια να αποτελεί ένα μήνυμα για τη συνέχεια. Ενα ξεκάθαρο στίγμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει και πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για να επανακτήσει αυτό που επιτάσσει η ιστορία του. Με ψυχραιμία, καθαρό μυαλό, πλάνο και με χτίσιμο, όχι γκρέμισμα και βιαστικές αποφάσεις. Κόντρα σε ό,τι εύχονται όσοι επιθυμούν να δουν και πάλι τον Ολυμπιακό σε κατάσταση ανασύνταξης από το μηδέν. Η μαγιά υπάρχει. Το μάθημα έγινε κατανοητό, από εδώ και πέρα θα γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ