Για πρώτη φορά εκτός ημιτελικών Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για δύο σερί χρονιές!

Για πρώτη φορά εκτός ημιτελικών Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για δύο σερί χρονιές!

Οι «αιώνιοι» θα απουσιάσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία ενώ η Λαμία έγινε η πρώτη ομάδα της περιφέρειας που έχει αποκλείσει από τη διοργάνωση και τους τρεις μεγάλους της Αθήνας.

Η Λαμία προκάλεσε ίσως την έκπληξη της χρονιάς αφήνοντας εκτός Κυπέλλου τον Ολυμπιακό νικώντας τον μάλιστα μέσα στο «Καραϊσκάκης». Νωρίτερα είχε αφήσει εκτός και τον Παναθηναϊκό κι έτσι κανένας από τους «αιώνιους» δεν θα βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Κάτι που είχε συμβεί και πέρσι και μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που συμβαίνει αυτό για δύο σερί χρονιές.

Με το χθεσινό της επίτευγμα η Λαμία πέτυχε κι ακόμη ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ καθώς έγινε η πρώτη ομάδα της περιφέρειας που έχει αποκλείσει από το Κύπελλο και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (πέρσι και φέτος) αλλά και την ΑΕΚ δύο φορές μάλιστα, το 1972 και το 1984.

Τέλος από το 2013 έχουμε να δούμε δύο ομάδες της περιφέρειας στα ημιτελικά. Τότε ήταν ο Πανθρακικός και ο Αστέρας Τρίπολης, τώρα η Λαμία και ο Αστέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ