Μπάχαλο στην ΕΠΟ και μεγάλη «γκάφα» με το ΑΕΚ-Λαμία

Μπάχαλο στην ΕΠΟ και μεγάλη «γκάφα» με το ΑΕΚ-Λαμία

Σε ημερομηνία που είναι αδύνατο να διεξαχθεί (επειδή δεν έχουν παρέλθει 48 ώρες από το τελευταίο παιχνίδι της Λαμίας) όρισε η ΕΠΟ τον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα της Φθιώτιδας και την ΑΕΚ

Τι άλλο θα κάνει; Η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου φέρεται να αγνοεί και τα… βασικά, όσον αφορά τη διαμόρφωση του προγράμματος των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομοσπονδία όρισε το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία για την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 21:30, ωστόσο δεν σκέφτηκε να συνυπολογίσει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος!

Η ομάδα της Φθιώτιδας κοντράρεται εντός έδρας με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 19:00 και καλείται να δώσει δεύτερο αγώνα μέσα σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών!

Ο ΚΑΠ απαγορεύει να αγωνιστεί μια ομάδα σε δυο παιχνίδια σε τόσο μικρό διάστημα. Επομένως θα πρέπει είτε το ματς πρωταθλήματος να πάει την Κυριακή, είτε η αναμέτρηση του Κυπέλλου να μεταφερθεί για την Πέμπτη, 4 Απριλίου.

Συγκεκριμένα το άρθρο 22, 3α του ΚΑΠ αναφέρει τα εξής: «Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ