ΠΑΟΚ: Και τώρα, επιχείρηση Κύπελλο

ΠΑΟΚ: Και τώρα, επιχείρηση Κύπελλο

Ο Λημνιός παραμένει νοκ άουτ θα δε θα προλάβει το ματς του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Δίχως ξεκούραση, δίχως χρόνο για πανηγύρια ή όποια άλλη σκέψη, ο ΠΑΟΚ γυρίζει το διακόπτη και μπαίνει σε mode Κυπέλλου. Η αναμέτρηση με την Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει ήδη αρχειοθετηθεί και πλέον ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν τονίσει, άλλωστε, πως ο ΠΑΟΚ δεν επιλέγει στόχους και θέλουν φέτος το νταμπλ! Θέλουν το μάξιμουμ και γι’ αυτό θα παλέψουν ως το τέλος της σεζόν.

Σήμερα (1/4) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα για το δεύτερο γκρουπ περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι μοναδικοί απόντες είναι οι τραυματίες Βέρνμπλουμ , Λημνιός (φαίνεται ότι δε θα προλάβει ούτε το ματς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης) και ο Μαουρίσιο , ο οποίος μπαίνει σήμερα στο χειρουργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς στον χιαστό.

Αύριο (2/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ