ΑΕΚ: Εκτός Μπακασέτας-Γαλανόπουλος για τη Λαμία

ΑΕΚ: Εκτός Μπακασέτας-Γαλανόπουλος για τη Λαμία

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Μπακασέτα και για λόγους τακτικής τον Γαλανόπουλο για τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (21:30) τη Λαμία στον α’ ημιτελικό του κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει κάποιες απουσίες.

Ο Τάσος Μπακασέτας δε θα μπορέσει να δώσει το παρών, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να τίθεται εκτός από την αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο «Μπάκα» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική. Έτσι, η επιστροφή του αναμένεται σε 10-15 ημέρες.

Εκτός για τον αγώνα με την ομάδα του Μάκη Χάβου, βρίσκεται και ο Κώστας Γαλανόπουλος, καθώς στην αποστολή της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται και δύο μικροί. Φυσικά, στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ δεν βρίσκεται εδώ και καιρό ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως και ο Έλντερ Λόπες, που έχει επιστρέψει όμως στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζουμε, πως επέστρεψαν από τις τιμωρίες τους οι Πόνσε-Τσόσιτς, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Άλεφ που απουσίασε από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή της ΑΕΚ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Πόνσε, Μπογέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ