Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα

Αυτοί είναι οι έντεκα «εκλεκτοί» του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε διαφορετικό από τα συνηθισμένα ρόλο θα αγωνιστεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει τον Δικέφαλο του Βορρά με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλη στην τετράδα της άμυνας.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κάνιας – Μίσιτς, με τον Μπίσεσβαρ μπροστά τους και τους Βιεϊρίνια (δεξιά) και Ζαμπά (αριστερά) στις πτέρυγες. Μοναδικός προωθημένος ο Τσούμπα Άκπομ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάνιας, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Άκπομ

Στον πάγκο των Ασπρόμαυρων: Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Λυρατζης, Σάκχοφ, Ενρίκε, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1113456673681825793?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1113456673681825793&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2Fkypello-elladas%2Farticle%2F584184%2Ffoyl-ton-allagon-i-endekada-toy-paok-apenanti-ston-astera

\

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ