Κατάσκοπος της Ρόμα στα επίσημα του ΟΑΚΑ για τον Μπάρκα

Κατάσκοπος της Ρόμα στα επίσημα του ΟΑΚΑ για τον Μπάρκα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία και κατάσκοπος της Ρόμα θα βρίσκεται στα επίσημα του ΟΑΚΑ έχοντας το βλέμμα του στους κιτρινόμαυρους.

Η μέρα Κυπέλλου σήμερα, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τη Λαμία στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στις εξέδρες όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα θα βρίσκονται και σκάουτερ της Ρόμα.

Σύμφωνα με το «okcalciomercato», οι άνθρωποι των τζιαλορόσι θα παρακολουθήσουν τόσο την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ όσο και τη ρεβάνς στο ΔΑΚ Λαμίας με σκοπό να αποκτήσουν όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για τον μεταγραφικό τους στόχο.

Ποιος είναι αυτός; Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Ένωσης, Βασίλη Μπάρκα, που αρέσει πολύ στους ιθύνοντες της Ρόμα και ειδικά στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, μιας και στην Αιώνια Πόλη κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι είναι από τρις εμφανίσεις του Ρόμπιν Όλσεν.

Δεν πρέπει να αποκλείεται ενδεχόμενη πρόταση της Ρόμα για τον 24χρονο τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων, γεγονός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ο Εζέκιελ Πόνσε που θα αγωνιστεί και αυτός στο ματς και ανήκει στην ιταλική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ