Μάτος: «Σημαντικό το σκορ πρόκρισης»

Μάτος: «Σημαντικό το σκορ πρόκρισης»

Ο Λέο Μάτος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα και όπως είπε σημασία για τον ίδιο δεν έχει που πέτυχε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά το γεγονός ότι πήραν από σήμερα σκορ πρόκρισης.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Λέο Μάτος με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά για τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα και κανένα με κεφαλιά: «Δε θα μπορούσα να πω ότι ήταν το καλύτερο γκολ, αλλά δε θα μείνω σε αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε σκορ πρόκρισης. Η δουλειά μου είναι στην άμυνα, αλλά καμιά φορά, τυχαίνει κι εμείς οι αμυντικοί να σκοράρουμε».

Για το λόγο που μέχρι το δεύτερο γκολ όλα ήταν ανοικτά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχα κάποια οδηγία να παίξω πιο επιθετικά αναγκάστηκα να παίξω πιο επιθετικά γιατί το 1-0 δεν είναι σίγουρο για τον επαναληπτικό. Κάποιες φορές, έχω αυτά τα χαρακτηριστικά να βγαίνω μπροστά στην επίθεση, να ψάχνω το γκολ. Υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι αμυντικά για να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει κόντρα επίθεση».

Για τη ρεβάνς μετά το σημερινό 2-0: «Το ότι έκανε κάποιες επιθέσεις ο Αστέρας και στάθηκε καλά σε κάποια λεπτά, σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Είναι πάντα σκληρά τα παιχνίδια απέναντι σε αυτήν την ομάδα. Έπρεπε όμως να έρθει αυτό το αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουμε τον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ