Μελισσανίδης: «Δεν με… χαλάει να το πάρει επαρχιακή ομάδα» (vid)

Μελισσανίδης: «Δεν με… χαλάει να το πάρει επαρχιακή ομάδα» (vid)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία (2-0), κάνοντας μια... περίεργη ευχή on camera μετά το ματς.

Ικανοποιημένος και χαμογελαστός έφυγε από το Ολυμπιακό Στάδιο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ μετά το 2-0 επί της Λαμίας, απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας να επιθυμεί την κατάκτηση του τίτλου.

«Είναι ένα καθαρό σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Θέλω η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, και να το πάρει μια επαρχιακή ομάδα δεν θα με χάλαγε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του ματς, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και συνεχάρη τους παίκτες της Ένωσης για την εμφάνιση και τη νίκη επί της Λαμίας.

Από εκεί και πέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε στους παίκτες του πως η αυριανή προπόνηση είναι προαιρετική. Όσοι επιθυμούν δηλαδή αύριο θα μπορούν να πάρουν ρεπό. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους τραυματίες που θα πάνε στα Σπάτα. Επίσης, όσοι δεν αγωνίστηκαν στο αποψινό παιχνίδι με την Λαμία, γυμνάστηκαν μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

https://youtu.be/bIndUZwsvPk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ