Μάνταλος: «Πείτε μου για ΠΑΟΚ μετά τη ρεβάνς»

Μάνταλος: «Πείτε μου για ΠΑΟΚ μετά τη ρεβάνς»

Ο Μάνταλος ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ΑΕΚ στη νίκη με 2-0 επί της Λαμίας, ωστόσο, δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια, αρνήθηκε να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ πριν από τη ρεβάνς με τους Φθιώτες.

Ο Πέτρος Μάνταλος «σέρβιρε» το κρίσιμο 1-0 στον Πόνσε και αποδείχθηκε για ακόμη ένα ματς πολύτιμος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε μετά το τέλος του ματς στην Cosmote TV.

«Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ότι θα βρούμε μία πολυπρόσωπη άμυνα απέναντί μας. Ήμασταν διαβασμένοι. Όμως στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαμε περισσότερο τη μπάλα και ο αντίπαλος είχε χρόνο να κλείσει χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε η αλλαγή συστήματος με τριάδα πίσω, ήρθαν τα γκολ και έχουμε ένα αβαντάζ για τον τελικό. Έχουμε ένα σκορ που μας δίνει αβαντάζ. Δεν το λέω εγωιστικά για τη Λαμία. Έχει δείξει ποια ομάδα είναι. Θα πάμε να κερδίσουμε όμως και στη Λαμία».

Για την αγωνιστική του κατάσταση ο Μάνταλος είπε: «Είχα ένα μικρό πρόβλημα. Παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω καλύτερα».

Tέλος, ο αρχηγός της ΑΕΚ μιλώντας για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει και φέτος τον ΠΑΟΚ στον τελικό απάντησε «Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά θα ήθελα να μου κάνετε αυτή την ερώτηση μετά τη ρεβάνς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ