ΑΕΚ-Λαμία: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

ΑΕΚ-Λαμία: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΑΕΚ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην μαχητική Λαμία για ένα ημίχρονο. Μ πρωταγωνιστές του Μάνταλο, Πόνσε και Κρίστισιτς όμως κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 των Φθιωτών και να κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ας δούμε τα πεπραγμένα των κιτρινόμαυρων στο ματς:

Βασίλης Μπάρκας
Στο τέλος έγινε man of the match. Γιατί; Στο 2-0 το σουτ του Αντέτζο πήγαινε προς την εστία και ο Μπάρκας με αντίθετη φορά απέκρουσε εντυπωσιακά στο 95ο λεπτό! Στο 86’ δεν είχε καλή έξοδο, ενώ σε ένα σουτ στο α’ ημίχρονο ήταν… εκεί. Μια φάση χρειάστηκε και έσωσε την ΑΕΚ.

Μιχάλης Μπακάκης
Έπαιξε και δεξί μπακ και σε τριάδα. Πολλά χιλιόμετρα και απόψε, αλλά όχι με την απόδοση του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Παρόλα αυτά πίσω δεν είχε προβλήματα.

Μάριος Οικονόμου
Ο Μπαράλες δεν τον προβλημάτισε και τον… καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Πολύ καλός όποτε χρειάστηκε στα προσωπικά μαρκαρίσματα.

Ούρος Τσόσιτς
Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και δεν εμφανίστηκε και πολύ στο παιχνίδι, ακόμη και με την μπάλα στα πόδια.

Νίκλας Χουλτ
Σε χαμηλές στροφές απόψε, δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη μετά τον τραυματισμό του. Ωστόσο, έκανε τις κούρσες του δίχως όμως ουσία.

Ροντρίγκο Γκάλο
Μέτριο βράδυ για τον Βραζιλιάνο μπακ που δεν δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να πάρει ενέργεια και επιθετικότητα η ΑΕΚ. Έπαιξε ως δεξί μπακ χαφ, δίχως απειλές.

Αντρέ Σιμόες
Ετρεξε αρκετά, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του για να δώσει επιθετικότητα στην ΑΕΚ και ενέργεια.

Νέναντ Κρίστιτσιτς
Box to box χαφ. Ο Σέρβος είχε ρυθμό και κυρίως στο β’ ημίχρονο έδειξε γιατί έγινε… ντόρος με το όνομα του. Άγγιξε το γκολ σε προβολή που ελάχιστα χαφ καταφέρνουν από τόσο πλάγια, ενώ στο 91’ με πανέξυπνη προβολή σκόραρε και πέτυχε ένα πολύτιμο γκολ.

Πέτρος Μάνταλος
Στο πρώτο ημίχρονο παρότι προσπάθησε δεν κατάφερε να… τραβήξει την ΑΕΚ από αριστερά, αν και είχε σε σέντρα-σουτ δοκάρι. Τελικά στο 63’ κατάφερε το πιο σημαντικό. Να στείλει την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Πόνσε. Έτσι, η ΑΕΚ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη…

Μάρκο Λιβάγια
Για τα στάνταρ του δεν ήταν καλός. Για ακόμη ένα παιχνίδι. Παρόλα αυτά στο 47’ με έξυπνη κεφαλιά παραλίγο να χριστεί σκόρερ, ενώ έβγαλε και μια ωραία μπαλιά για το τετ α τετ του Πόνσε. Δικαίως έγινε αλλαγή.

Εζεκίελ Πόνσε
Το παιδί είναι… μάλαμα. Πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ σε αξία και χρησιμότητα και μάλιστα δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο δουλεμένο φορ είναι. Το γκολ του είναι δύσκολο, ενώ βρέθηκε ακόμη σε 1-2 φάσεις για γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Βίκτωρ Κλωναρίδης
Με την είσοδο του άλλαξε τα δεδομένα. Έδωσε ενέργεια και νεύρο και αυτό βοήθησε την ΑΕΚ. Σέρβιρε το 2-0 στον Κρίστιτσιτς.

Λούκας Μπογέ
Μπήκε με διάθεση να παίξει και το έκανε. Έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ και δείχνει να το ψάχνει συνεχώς τελευταία.

Αλεφ
Πέρασε στο ματς στο τελευταίο 5λεπτο και δεν πρόλαβε να δείξει κάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ