Τσιλιανίδης: «Ο Μάτος είναι ένας ασυνήθιστος αμυντικός»

Τσιλιανίδης: «Ο Μάτος είναι ένας ασυνήθιστος αμυντικός»

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης χαρακτήρισε τον Λέο Μάτος έναν ασυνήθιστο αμυντικό που μπορεί με το παιχνίδι του εκτός από φάσεις να συνεισφέρει και στο γκολ.

Για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του Μάτος, αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα δυσκολεύει τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια φορμαρισμένη ομάδα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα»

Για τον ΠΑΟΚ: «Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κούραση αλλά και διαχείριση από την ομάδα. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα και δημιουργεί κινδύνους ανά πάσα στιγμή».

Για τον Μάτος: «Και ο Μάτος δεν είναι συνηθισμένος αμυντικός. Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει γκολ και από τους αμυντικούς του».

Για το πώς πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης: «Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως ο ΠΑΟΚ. Να πιέσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και σίγουρα να μην δεχθούμε γκολ».

Για τον Ηρακλή: «Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί κουβαλάει πολλά χρέη. Είναι κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες ομάδες να έχουν τέτοιες δυσκολίες και να μην βρίσκονται στην κατηγορία που ανήκουν. Εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα και να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ