Ο Βασιλειάδης θέλει τελικό με 25.000 κόσμο

Ο Βασιλειάδης θέλει τελικό με 25.000 κόσμο

Ο Γιώργος Βασιλειάδης φέρεται να έχει εισηγηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να έχει το πολύ 25.000 κόσμο προκειμένου να αποφύγει τυχόν επεισόδια.

Οι σκέψεις των αρμόδιων αρχών σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζονται, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να φέρεται πως έχει κάνει εισήγηση σχετικά με τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Μετά τους πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου και το προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο υφυπουργός αθλητισμού φοβάται για τυχόν επεισόδια και θέλει συγκεκριμένο αριθμό οπαδών στο ΟΑΚΑ.

Πρώτη σκέψη είναι να βρεθούν στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότεροι φίλαθλοι συγκριτικά με την περσινή σεζόν, όπου και πάλι υπήρξαν επεισόδια, ενώ κύριος σκοπός είναι να αποφευχθεί ότι έγινε στον Βόλο πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Βασιλειάδης εισηγείται να δοθούν συνολικά κοντά στις 25.000 εισιτήρια, για να μην γίνουν επεισόδια και να έχει τον έλεγχο, όσο γίνεται, η αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως η ΕΠΟ φέρεται να μην έχει αφήσει την ιδέα της Γερμανίας και της διεξαγωγής του τελικού εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ