Βασιλειάδης για τελικό: «Είμαστε έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις»

Βασιλειάδης για τελικό: «Είμαστε έτοιμοι για δύσκολες αποφάσεις»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει χωρίς φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς κόσμο, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Ο Βασιλειάδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού (πιθανότατα το ζευγάρι θα είναι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ) χωρίς κόσμο, υποστήριξε.

«Ποια γιορτή; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ακραίας πόλωσης και οπαδισμού. Με οποιοδήποτε κόστος και έχω αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πολιτικό κόστος, θα διασφαλίσουμε τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνεύσουμε τίποτα, εφόσον και οι ίδιες ομάδες δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ελέγξουν τους στρατούς των οπαδών. Είναι αμέτρητα τα φαινόμενα. Αν δεν υπάρχει αυτή η διάθεση, μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Περιμένω να δω το πλάνο από την ομοσπονδία, είναι νωρίς ακόμη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ