Η αστυνομία πρότεινε 15.000 για κάθε ομάδα στον τελικό

Η αστυνομία πρότεινε 15.000 για κάθε ομάδα στον τελικό

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, η αστυνομία πρότεινε κάθε ομάδα να πάρει από 15.000 εισιτήρια.

Τη Μεγάλη Πέμπτη διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα κριθούν τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ και Λαμία – ΑΕΚ θα συγκρουστούν για την πρόκριση με τους δύο δικεφάλους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε επανάληψη των δύο τελευταίων τελικών.

Η αστυνομία τη Μεγάλη Δευτέρα συσκέφθηκε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με σκοπό να συζητηθούν τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Η αστυνομία από την πλευρά της πρότεινε να δοθούν από 15.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου, δηλαδή λιγότερα από τον περσινό τελικό.

Την περσινή σεζόν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν λάβει από 17.196 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν ήταν εκπρόσωποι των ομάδων, αφού δεν έχουν κριθεί οι ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό της 11ης Μαΐου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ